top of page

BILLEDEARKIV 2015

Foto: Rolf Thunbo

Tekst: Henning Philbert

Folk & Fæ fejrede 25-års jubilæum i Skårup Kulturcenter, som dannede en fin ramme om denne festlige dag. - Det startede med åbning af min kunstudstilling i Kulturgalleriet, hvorefter der var musik og sang af den super-musikalske kvartet "Milde Mostre" med Karen, Gitte, Zita og Lene, som modtog et velfortjent, bragende bifald efter hvert nummer.

Herefter fortsatte festlighederne i Kultuz

I Kulturcafeen var Bo Tune den første til at lykønske Folk & Fæ med de første 25 år. Herefter fulgte en varm og utrolig morsom beretning fortalt af de to skjønne "Folk & Fæ-piger" Vibe og Anja om den "stakkels" redaktør - - fortalt gennem 8 forskellige kasketter / hatte. 

Og så var det tiden til en spændende kombination af jazz / blues-musik med Maja. Det var bare så godt. - En nydannet trio, der endnu ikke har fået noget navn består af Frederik, Thomas og Jakob. De kan synge og spille, så det er en ren fornøjelse. - Og så havde Anja og Vibe fremstillet og opsat alle 150 Folk & Fæ forsiderne gennem 25 år. Det var sjovt at se dem igen.

Tak til alle jer som bidrog med gaver, musik og praktisk hjælp og til alle jer, der kom for at fejre vores lille lokalblad.

Det var en herlig dag for Folk & Fæ.

bottom of page